Cesta: Aktuality / GOZ GASTRO uvádí: RETIGO Hold-o-mat


GOZ GASTRO uvádí: RETIGO Hold-o-mat

I malé zařízení dokáže velké věci

 

Profesionální kuchyně se od té domácí liší v mnoha směrech. Většina zařízení je zde několikrát větší, než na co jsme zvyklí doma. Také se zde používají přístroje, které při domácím vaření příliš využití nenaleznou. Tato zařízení však většinou přinášejí odpovědi na otázky strávníků restaurace, kteří se při ochutnání pokrmu ptají sami sebe „Jak to v té kuchyni dělají, že to maso je tak šťavnaté, růžové, pěkně upečené a lahodné?“

Jedna z možností, jak odpovědět zvídavému hostu, je „Holdomat“. Malé, lehké a jednoduché zařízení, které však umí téměř zázraky. Hlavně s masem. V posledních letech se Holdomaty začínají objevovat častěji a častěji. Využití Holdomatu se dá shrnout do dvou možností:

 

1)     Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě

 

Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu

umožňuje při 65 ° C – 75 ° C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování.

Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. Někdo by řekl:

"A neztratím tak kvalitu masa?" Naopak - kvalita masa je stejná (ne-li lepší), než u čerstvého masa přímo z grilu.

V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.

Tuto technologii lze využít např. pro servis "à la carte". Maso či ryby připravíte před příchodem hostů.

Jakmile dosáhnete požadovaného stupně propečení masa, umístěte pokrm do RETIGO Hold-o-matu

a udržujte jeho ideální vnitřní teplotu. Hostům pak podávejte pokrm v té nejlepší kvalitě.

 

2)     Příprava pokrmů při nízké teplotě a dlouhému času (pečení přes noc)

 

Pomalé vaření při nízké teplotě je trend, který získává na oblibě mezi kuchaři a samozřejmě i provozovateli

stravovacích zařízení. Proč? Je to snadné.

RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného

propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází

tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat

pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě.

Kuchaři si tímto způsobem vaření ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může

značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.

 

Hlavní výhody RETIGO Hold-o-matu

 

• Udržuje maso a ryby po několik hodin s dokonalou přesností teplot

• Skvostná konečná kvalita produktu

• Méně plýtvání díky pomalému vaření

• 100% švýcarská kvalita

• Snadný servis

• Jednoduchá údržba

• Možnost dosažení teploty až 120 ° C

• Vysoká přesnost teplotní sondy na +/- 2 ° C

• Lehce přenosné zařízení, které potřebuje pouze napájení

1N~/220 V/50 – 60 Hz/10 A

• Minimální spotřeba energie - 300 – 400 W (ustálený příkon)

 

 

Praktické rady využití RETIGO Hold-o-matu

 

Zjednodušte si práci

• Skladujte smažené či pečené pokrmy. Díky speciálnímu odvlhčení komory budou vždy křupavé.

• Maso pouze rychle osmahněte a pak vložte do RETIGO Hold-o-matu. Ten se postará o zbytek a váš grill

zůstane tak volný pro další přípravy.

 

Efektivně využijte svého konvektomatu

• RETIGO Hold-o-mat vám poskytne funkci udržovací skříně či funkce "Cook & Hold"a uvolní tak kapacitu konvektomatu.

• Maso je, stejně jako v konvektomatu, vařeno a udržováno v ideální teplotě s minimální váhovou ztrátou.

 

Vhodné zařízení i pro párty a venkovní catering

• Pokrmy připravené v kuchyni mohou být transportovány v RETIGO Hold-o-matu a podávány teplé.

• Praktické rukojeti umožní přístroj bezpečně přenášet.

 

 

 


Jazykové verze

  • Čeština

Které spektrum produktů vás nejvíce zajímá?

32.2 % (86×)

53.2 % (142×)

14.6 % (39×)

Počet hlasování 267