Cesta: Aktuality / Školení ICETEAM – říjen 2012


Školení ICETEAM – říjen 2012 

Jako autorizovaný partner firmy ICE TEAM 1927 si Vás dovolujeme pozvat na další z řady školení určené výrobcům zmrzliny.

Školení bude probíhat v sídle firmy Iceteam 1927 Ali S.p.A - Via Emilia, 45/A 40011 Anzola dell’Emilia – Bologna, přímo v prostorách výroby strojů Coldelite, Promag Cattabriga a dalších známých značek.

Toto praktické školení potrvá 3 dny v termínu
od 16 do 18. října 2012 a bude se zabývat následujícími tematickými okruhy:

- Suroviny pro výrobu zmrzliny
- Recepty a vyvážení ingrediencí
- Pasterace
- Zrání
- Výroba – mražení
- Vytvrzení zmrzliny a uchování
- Zmrzlina ve vitríně a distribuce

- Vyvážení ingrediencí pro pokročilé a experimentátory
- Výroba dle speciálních receptů
- Analýza zmrzliny
- Výroba zmrzliny italského stylu – gelato, ledových tříští a sorbetů.

Tento kurz povedou dva vyznamní odborníci z oboru: šéf techniků firmy ICE-TEAM, Mauricio Paci –šéf vývoje stroje Compacta Vario - a vrchní technolog skupiny a jako druhý potom známý Bolognský výrobce zmrzliny  Giacomo Schiavon (kterého můžete vidět i v  promo videu níže).

Výroba bude probíhat na strojích různých značek skupiny ICE TEAM a především se všemi dostupnými surovinami bez rozdílu značek s důrazem na původní suroviny.

Kurzovné činí 600 EUR a zahrnuje ubytování v hotelu www.alliancealberghi.com, 3 dny nepřetržitého toku informací, coffee break v 11 hod a oběd vždy ve 13 hod.

Při nákupu zmrzlinového stroje nebo pasteru z výroby ICE TEAM výrazná sleva.

Pro bližší informace a koordinaci dopravy prosím zašlete email na adresu kaspar@gozgastro.cz   


Jazykové verze

  • Čeština

Které spektrum produktů vás nejvíce zajímá?

32.3 % (83×)

54.9 % (141×)

12.8 % (33×)

Počet hlasování 257